İktidar partisi ancak bu kadar kötü bir konuşmacı çıkarabilirdi

2012 Yılı Bütçesi Genel Kurulda -

08.12.2011 22:36

-''İktidar partisi ancak bu kadar kötü bir konuşmacı çıkarabilirdi''-

Bülent Gedikli'nin sözlerinden sonra sataşma gerekçesi ile söz alan CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, kürsüde konuşan kişinin üslubunun bir sonraki konuşmacıyı etkilediğini ve belirlediğini ifade ederek, ''Gedikli'nin konuşmasına teşekkür ediyorum. İktidar partisi ancak bu kadar kötü bir konuşmacı buraya çıkarabilirdi ki muhalefet partileri puan kazansın. Bu açıdan teşekkür ediyorum. Sayın Gedikli, Genel Merkezde çokça kaldığından parlamento ve ekonomi gündemini izleyemediği için olacak ve kendi anlayışı gereği her şeyi piyasa ile ölçen anlayışla CHP'nin değerini piyasa ile ölçen bir cümle söyledi. Biz cumhuriyetten beri ayakta olan bir partiyiz ve hala varız. Siz iki-üç seçimdir varsınız. Bir sonraki seçimde haliniz belli değil. Sayın başbakan hastalandı, sendeledi, birbirinize düştünüz'' dedi.
28 Şubat'a ve darbelere gidildiğini ve Gedikli'nin ''Neredeydiniz kapatma davası açılırken'' dediğini hatırlatan Hamzaçebi, ''4 yıl önce 27 Nisan e-muhtırasını darbe olarak nitelediniz ve bunu yapanlar hesap verecek dediniz. Ama siz o Genelkurmay başkanına üstün hizmet madalyası verdiniz. Sizin değerinizi biz bununla ölçüyoruz'' diye konuştu.
Yeniden söz alan CHP'li Hamzaçebi ise İş Bankası ile ilgili konunun miras hukuku ve vasiyet çerçevesinde olduğunu anlatarak, ''Atatürk mal varlığını vasiyet etmiş. Bu hisselerin mülkiyetini CHP'ye, kar payını Türk Dil Kurumu ve Türk Tarih Kurumuna bırakıyorum, vasiyet ediyorum demiştir. Bu hisselerin piyasa değeri sıfırdır. Milyarlarca değer biçiliyor. Kar payı olmayan hisse senedine kim ne kadar verir- Buraya çıkmak, polemik yapmak için bir birikim hazırlık gerekir. Hazırlıksız çıkarsanız, polemik yapamazsınız. 8 yaşındaki çocuklara haksızlık yapmayalım. 8 yaşındaki çocuk her şeyi değerlendirebilen çocuktur. Keşke büyükler o çocuk yanlarını muhafaza edebilseler'' dedi.
(YC-MAH)


Viagra çok çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm seçip zaten karar verin. Biz alışveriş merkezi geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen tam olarak bir saat beklemek zorunda.