CHP terör konusunda genel görüşme açılması için TBMM Başkanlığına önerge verdi

''Terör'' kapalı oturumda konuşulacak -AKP, CHP, MHP ve BDP, terör konusunda genel görüşme açılması amacıyla hazırladıkları önergeleri, TBMM Başkanlığına sundu
20.10.2011 12:43
TBMM (A.A) - AKP, CHP, MHP ve BDP, terör konusunda genel görüşme açılması için TBMM Başkanlığına önerge verdi. 

CHP Grup Başkanvekilleri Muharrem İnce, Emine Ülker Tarhan ve Akif Hamzaçebi TBMM Başkanlığına verdiği önergede, terör konusunda genel görüşme açılmasını istedi.
Genel görüşme önergesinin gerekçesinde, terör olaylarının bir süreden beri önemli boyutlarda arttığı, terörün kırsal alanlardan şehirleri de içine alacak şekilde genişlediği bir sürecin yaşandığı ifade edildi. Bu sürecin, ulusal bütünlüğü ve toplumsal barışı tehdit eder noktaya ulaştığı savunulan gerekçede, ''Siyasi iktidarın kamuoyundan gizli gündemi ve meşruiyet zemini dışında attığı adımlar nedeniyle bugün Türkiye, bir kaos ortamına taşınmaktadır'' iddiasında bulunuldu.
Gerekçede, ''2002'den itibaren terör konusunda yaşanan önemli dönüm noktalarında, iktidarın çelişkili uygulamaları, edilgen tutumunun, terörün bugünkü noktaya gelmesinin en önemli nedeni olduğu'' savunuldu.
AK Parti'nin 9 yıllık iktidarında, terörle mücadelede yeterli önlem alınmadığı, çözüm noktasında meşru zemini olan hiçbir adımın atılmadığının öne sürüldüğü gerekçede, şunlar kaydedildi:
''Sayın Başbakan, kendisinin ve partisinin 9 yıllık dönemde Türkiye'yi yönetmesindeki sorumluluğuna hiç değinmemekte, ne teröre ilişkin bir tahlil ne de çözüm noktasında bir öneri ortaya koymaktadır. Sadece iktidar dışındaki tüm kesimleri suçlamakla yetinmektedir. Bu zihniyetle, Türkiye'nin teröre ilişkin sorunlarına çözüm bulması olanaksızdır. Bu açıdan siyasi iktidarın, özeleştiri yaparak, istifa sürecini de içeren bir değerlendirmede bulunması zorunluluk haline gelmiştir. İktidar, bugüne kadar teröre karşı sorumluluklarını yerine getirmemiştir. Bu politikasızlık ve çözümü egemen güçlerde arayan yaklaşım, bugün Türkiye'yi teröre karşı çözümsüz bir ülke konumuna taşımaktadır. İktidarın 2002'den itibaren değişik zaman dilimlerinde, değişik ve birbiri ile çelişkili girişimleri teröre yeni zeminler kazandırmış ve cesaretlendirmiştir. Terörün kodları, AKP siyasi iktidarının yürüttüğü gizli ilişkilerin ve egemen güçlerle yaptığı pazarlıkların içinde aranmalıdır. Bu açıdan gelinen noktada terör olayının tüm boyutlarının yüce Meclisimizce ele alınması son derece önem taşımaktadır.''

Viagra çok lezzetli değildir. Yerinde olması gerektiğini tüm bulmak zaten karar verin. Biz alışveriş merkezi geldi ve sevdim aldım. hemen şimdi kurtarmaz Ereksiyon Olamıyor Musunuz Sen tam olarak bir saat beklemek zorunda.